Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Zonnepanelen Zakelijk

Ewell is specialist voor (grootschalige) zakelijke zonnepanelen projecten. 
Vraag geheel vrijblijvend een intake/advies gesprek aan. Rob Braun, Ewell's zonne-energie specialist, kan u in een duidelijk verhaal vertellen waar onze slimme zonnepanelen voor staan, een reëele prognose maken van de te verwachte rendement, en u wegwijs maken tussen alle appels en peren die aangeboden worden. 

Heeft u al een offerte in huis, maar kunt u niet goed inschatten wat u 'op uw dak' haalt? Wij geven u graag een eerlijke second opinion.

Focus op rendement

Voor niets gaat de zon op. En deze zonnekracht kunt u omzetten naar schone en duurzame energie. Elke dag weer. Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die zich weer terugverdiend. 

Zonnepanelen zijn een lange termijn aanschaf waar u voor 30 jaar of langer plezier van heeft. Het loont de moeite om u goed te laten voorlichten, zodat u weet wat u in (of eigenlijk op het) huis krijgt. Ewell Energy & Wellnes legt de focus op kwaliteit en rendement. Wij maken alleen gebruik van de beste zonnepanelen, Europese kwaliteit en garantie, en slimme omvormers die paneel onafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen.

Professionele installatie bewaking

“Al onze installaties worden op afstand bewaakt, hierdoor bent u dus altijd verzekerd van de juiste en volledige werking van uw zonnepanelen. “ 

Bij al onze installaties maken wij bij Ewell gebruik van Solar Edge omvormers en Solar Edge power optimizers. Met het SolarEdge systeem maken wij het mogelijk voor u om inzicht te krijgen hoe de zonnepanelen presteren. U kunt heel eenvoudig inloggen via uw pc, tablet of smartphone. Zo kunt u zien wat elk zonnepaneel afzonderlijk op dat moment opbrengt.

Alle gegevens worden realtime weergegeven. Mocht er een zonnepanelen niet helemaal naar behoren werken, dan is dit gelijk te zien. Met behulp van SolarEdge monitoringsysteem weten wij precies welk zonnepaneel dit is, waardoor wij sneller kunnen handelen.

Hulp bij aanvraag Subsidie (SDE +)

Bij grote zakelijke installaties is er een mogelijkheid om de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) aan te vragen. Ewell Energy & Wellness helpt haar klanten met de volledige aanvraag van de subsidie. 

Onze producten

SolarEdge Logo

SolarEdge

Solaredge is producent van de optimizers, stroomomvormers en monitor-software.

SolarWorld Logo

SolarWorld

Solarworld is een toonaangevende producent van Hoge kwaliteits zonnepanelen met uniek rendement en levensduur.

Panasonic Zonnepanelen

Panasonic

Panasonic Solar levert zeer krachtige kwaliteits panelen (tot wel 330wp), van hoge kwaliteit.

Heckert Solar Logo

Heckert 

Heckert Solar is producent van zeer hoogwaardige kwaliteits zonnepanelen.