Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Zonnepanelen Particulieren

Focus op rendement

Voor niets gaat de zon op. En deze zonnekracht kunt u omzetten naar schone en duurzame energie. Elke dag weer. Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die zich weer terugverdiend. 

Zonnepanelen zijn een lange termijn aanschaf waar u voor 30 jaar of langer plezier van heeft. Het loont de moeite om u goed te laten voorlichten, zodat u weet wat u in (of eigenlijk op het) huis krijgt. Ewell Energy legt de focus op kwaliteit en rendement. Wij maken alleen gebruik van de beste zonnepanelen, Europese kwaliteit en garantie, en slimme omvormers die paneel onafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen.

Lees meer over onze zonnepanelen installatie.

Gegarandeerde stroom opbrengst.

Met de aanpak en visie van Energy specialist Ewell Energy& Wellness kiest u voor de beste samenstelling. Wij werken uitsluitend met originele hoogwaardige producten, die op de juiste vakkundige wijze worden geïnstalleerd en onderhouden. Zo behaalt u het hoogste rendement met ook nog eens een langere levensduur. Kortom beste Return Of Investment! Hierbij is iedere schakel van belang; van advies projectplan, de aansluiting op het stroomnet en alles daartussen, ieder onderdeel dient correct en slim uitgevoerd te worden. Dankzij deze aanpak en de opgedane ervaring kunnen wij u onze Wisselstroom opbrengst garantie geven. Vraag onze Energy adviseur naar meer informatie. Bel 0181-700221 of mail via energy@ewell.nl

Belasting teruggave

Als particulier is het mogelijk om de belasting terug te vragen voor de gehele installatie van uw zonnepanelen. Ewell begeleid haar zonnepanelen klanten als extra service om de btw terug te krijgen van de belastingdienst. Dit gebeurd stap voor stap. Van aanmelden als (tijdelijk) ondernemer tot het weer sluiten van de ondernemen.

Voor meer informatie over het terug vragen van de belasting op uw zonnepanelen, kunt u altijd terecht bij onze zonnepanelen belastingexpert. Bel 0181-700221 of mail via energy@ewell.nl

Onze producten

SolarEdge Logo

SolarEdge

Solaredge is producent van de optimizers, stroomomvormers en monitorsoftware.

SolarWorld Logo

SolarWorld

Solarworld is een toonaangevende producent van hoge kwaliteits zonnepanelen met uniek rendement en levensduur.

Panasonic Zonnepanelen

Panasonic

Panasonic Solar levert zeer krachtige kwaliteits panelen (tot wel 330wp), van zeer hoge kwaliteit.

Heckert Solar Logo

Heckert 

Heckert Solar is producent van zeer hoogwaardige kwaliteits zonnepanelen.