Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

PlugWise

Heeft u zicht altijd afgevraagd waarom uw energieverbruik zo hoog is. Of heeft u altijd al willen weten wat uw apparaten nu echt gebruiken. Kom hier nu achter met ons PlugWise systeem.

Elk huishouden heeft wel zijn eigen stroomvreters, maar dat is vaak lastig te achterhalen. De Plugwise registreert uw energieverbruik via de slimme elektriciteitsmeter in uw meterkast evenals het energieverbruik per huishoudelijk apparaat. De gegevens worden via WiFi- of LAN-netwerk naar de Plugwise app op uw smartphone of tablet verstuurd. Zo heeft u realtime inzicht in uw (totale) energieverbruik met het Plugwise netwerk.

Hoe werkt het?

Met de combinatie van Home basic stretch pakket en de Smile kunt u zowel uw slimme meter uitlezen als de aangesloten huishoudelijke apparaten. De installatie is vrij eenvoudig.

Verbind de Stretch met uw modem of router door middel van een Wifi-signaal of via een Lan kabel met behulp van de PlugWise app. Plug de Circle (Plug met grijze achterkant) in een dichtstbijzijnd stopcontact. Controleer of de circle geregistreerd wordt in de app. Geef de Plug eventueel een naam en icon in de app. Plug 1 van de andere pluggen in een stopcontact zo dicht mogelijk bij de Circle. Controleer via de app of de Plug geregistreerd is en plaats de plug daarna op de gewenste locatie (geef plug een naam en symbool). Plug de andere pluggen 1 voor 1 op dezelfde manier in om het netwerk te vergroten.

Via de PlugWise app kunt u heel eenvoudig zien wat apparaten gebruikt hebben aan energie. Ook is het mogelijk om apparaten aan/ uit te zetten via de app. Heel eenvoudig door te drukken op het gewenste symbool.

Home Stretch

€ 419,95

Smile

€ 99,00

Extension

€ 119,95

Voor het gehele assoirtiment kunt u terecht in onze webshop

Exclusief bij Ewell

PlugWise Service pakket
Krijg snel inzicht in uw energiekosten en bespaar door slimmer gebruik van uw apparaten. Nu 2 maanden te huur voor €69,-. Dit geeft u voldoende tijd om uw stroomvreters te vinden. Mocht u na de twee maanden het Plugwise systeem houden. Dat kan. Dan betaald u alleen nog de totaalprijs van het systeem, waar wij de kosten van de betaalde huur en borg afhalen.

In dit pakket zitten:

  • 1 Plugwise Home Stretch
  • 9 Plugwise pluggen
  • Plugwise app voor smartphone, tablet of computer

PlugWise Servicepakket

Huur Service pakket:

€ 39,- p/m

Borg Service pakket:

€100,-

Installatiekosten:

€ 39,-

Onderzoekservice:

€ 65,-

Vraag naar de mogelijkheden via: energy@ewell.nl of bel 0181-700221