Guardian SWT spa waterbehandeling

 
Artikel 2 van 12
 
 
SWT(Guardian Spa) 1L SWT
 
 
€ 99,00
Bestel (€ 99,00)

SWT(Guardian Spa) 1L

artikelnr:
SWT
EAN:
5712822000292
Prijs per stuk
€ 99,00
(€ 81,82 excl. btw )
Uit voorraad leverbaar
_
Levertijd:
1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

De ideale manier om uw eigen spa te onderhouden is de SWT chloorvrije waterbehandeling! De SWT zorgt er namelijk voor dat het de bacterien op een zeer effectieve manier worden gedood en verwijderd tevens ook overtollig kalk en mineralen waardoor de levensduur van uw spa ook nog verlengd wordt. Met de chloorvrije waterbehandeling van SWT heb je geen ander middel meer nodig en je hoeft tevens maar om de 2 weken 60ml (standaard bad 1200 liter) van de chloorvrije behandeling toe te voegen! Uiteindelijk kun je dus met 1 fles 50 weken uw water behandelen.

Waarom dus een chloorvrije behandeling van SWT

 • Slechts 1 fles nodig per jaar
 • Alleen het product SWT maar nodig en geen enkel ander product meer
 • Geen gebruik van chloor die uw opblaasbaar bubbelbad aan tast
 • Slechts 1 keer nodig in de 2 weken, 50 weken bruikbaar!
 • Dood de bacterien zeer effectief 
 • Onderhoud een stuk gemakkelijker en verlengt de levensduur van uw circulatiepomp omdat uw filter niet zo snel meer overbelast raakt  
 • Een ideaal onderhouds product voor elke opblaasbare spa 
 • Uw bad wordt veel minder slijmerig

Enkele tips met het gebruik van de chloorvrij waterbehandling van uw opblaasbare spa

 • Beslist geen chloor gebruiken tijdens het gebruik van SWT dit verstoord de werking
 • Bij het verschonen van uw bad raden wij aan om ook leidingreiniger te gebruiken, om echt al het vuil uit uw spa te halen.
 • Maak uw filters regelmatig schoon
 • Bewust bezig zijn met uw waterkwaliteit, hoe minder vuil er in komt hoe beter uw bad schoon blijft
 • Na de eerste week kan uw filter behoorlijk vies worden dus controleer het regelmatig! 
 • De verkleuring van uw filter is afhankelijk van het soort vuil/mineraal wat uit het water gefilterd wordt.
 • Alleen insparation bad geuren hebben geen negatief effect op Science water treatment

MSDS download material safety datasheet: MSDS SWT Spa


Bent u geintresseerd in een Spa? Dan bent u ook van harte welkom in onze nieuwe showroom vlak onder Rotterdam (Brielle). Hier kunt u vele modellen bekijken, waaronder de nieuwste Artesian Dove Canyon, erin zitten en testen, en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van al onze modellen. 

Artesian Spas showroom (graag op afspraak)
Seggelant-west 7B
3237 MJ Vierpolders (Brielle)

Bel: 0181-700221 of stuur een email naar wellness@ewell.nl voor een afspraak.

Extra informatie

Science Water Treatment(Guardian) – SWT Spa                                          

Puur genieten met SWT(Science Water Treatment - Zweden) chloorvrije waterbehandeling met betrouwbare krachtige werking. Zeer milieu vriendelijk maar dat niet alleen, ook is het zeer zacht voor de huid en dus goed voor uw gezondheid en die van medegebruikers. Nooit meer die nare chloor lucht, geen geïrriteerde ogen of droge huid meer.

Dankzij SWT kunnen zelfs mensen met een gevoelige huid weer genieten van wellness zoals deze bedoelt is voor ontspanning en goede gezondheid.

SWT werkt beter als chloor en is veel gebruiksvriendelijker omdat u vrijwel geen extra corrigerende producten meer nodig hebt. SWT is een alles in een product en gaat zelfs nog een stap verder als chloor, bacterien kunnen niet ontsnappen of immuun worden omdat SWT als een magneet bacterien aantrekt. Zelfs in de leidingen waar andere producten het moeilijk hebben heeft de bacterie met SWT geen schijn van kans.

SWT werkt altijd en heeft een unieke lange termijn werking, de werking van chloor is slechts van korte duur. Dit wordt vervolgens gedeeltelijk gecompenseerd door chloor te combineren met cyanuurzuur welke als reststof in uw bad achter blijft waardoor het water uit balans raakt en vervangen dient te worden.

SWT is betrouwbaarder en veiliger omdat het onafhankelijk werkt van de Ph waarde dit in tegenstelling tot chloor waarbij de werking sterk afneemt wanneer de Ph waarde niet op het juiste niveau is. Aangezien een spa slechts een kleine hoeveelheid water bevat in verhouding tot het aantal gebruikers, met een hoge water temperatuur en de werking van de massage jets zorgt ervoor dat de Ph waarde sterkt kan schommelen en meestal te hoog is. Bij gebruik van chloor dient dit dus zeer regelmatig gecontroleerd en gecorrigeerd te worden.

Ook minder gevoelig voor kalkaanslag of een vieze waterlijn.

Science Water Treatment, gebaseerd op pure wetenschap!


Guardson is producent van SWT, is wereldwijd specialist in bestrijding van bacteriën met onder andere desinfectie producten voor: ziekenhuizen, voedselindustrie, openbare gebouwen ect.


Instructie.
Controleer de waardes van uw water met de daarvoor bedoelde teststrip of meetinstrument en pas deze indien nodig aan. Herhaal deze controle regelmatig. Dosering SWT: iedere twee weken voegt u een standaard dosering toe van 60ml per circa 1200 liter waterinhoud van uw bad. Gebruik hiervoor de handige doseerdop van de fles, de inhoud van de doseerdop is 20ml.

SWT heeft een krachtige en langdurige werking maar wanneer u het bad intensief gebruikt wordt aangeraden om een extra dosering toe te voegen. Gebruik zeker niet te veel, dit kan schuim veroorzaken.

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier