Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Transportbedrijf Rodenburg investeert in duurzame energie

Ter Aar – In opdracht van transportbedrijf Rodenburg heeft Ewell Energy & Wellness afgelopen dagen 100 hoogwaardige zonnepanelen geïnstalleerd. Met een jaarlijkse stroomopbrengst van 24 duizend kWh, vermindert transportbedrijf Rodenburg de uitstoot van CO2 met wel liefst 14 duizend kilogram per jaar.

Afgelopen dinsdag 30 augustus zijn de installateurs van Ewell Energy & Wellness, en Energy@Home begonnen met het installeren van de 100 zonnepanelen. Na een lange dag van voorbereiden, kon er op de tweede dag al begonnen worden met het plaatsen van de panelen.

Natuurlijk licht

Tijdens de voorbereidingen is er rekening mee gehouden dat er natuurlijklicht de loods in kan komen. Wat resulteerde in minder zonnepanelen op het dak, maar hierdoor is er een mogelijkheid gecreëerd om energie te besparen.

De gemeente Nieuwkoop is met dit project weer een dak rijker vol met zonnepanelen. Het dak van transportbedrijf Rodenburg in Ter Aar (200 m2) levert genoeg energie op om 7 huishoudens een jaar lang van energie te voorzien. 

Project overzicht voor zonnepanelen Rodenburg transport

Rodenburg transport Ter Aar 100 zonnepanelen met lichtstraat

Rodenburg transport Ter Aar

Rodenburg transport Ter Aar 100 zonnepanelen met lichtstraatRodenburg transport Ter Aar 100 zonnepanelen met lichtstraat