Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

Aquatic AV AQ-AD300.2 versterker

 
Artikel 1 van 2
 
 
Aq-AD300.2 WPA.400.001.0
 
 
€ 369,95
Bestel (€ 369,95)

Aq-AD300.2

artikelnr:
WPA.400.001.0
Prijs per stuk
€ 369,95
(€ 305,74 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

Shockwave Technology ™ combineert een uitstekende geluidskwaliteit, hoge prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid in een enkele 2-kanaals waterbestendige versterker.

De AQ-AD300.2 versterker is stof- en waterbestendig dankzij de Ingress Protection rating van IP66.  U kunt hierdoor de versterker afspuiten met een tuinslang.

Ontworpen om de meest uiteenlopende toepassingen te ondersteunen, Shockwave Technology ™ waterbestendige versterkers opereren met 4ohm en 2ohm luidsprekerconfiguraties, van zowel low-level (RCA) of high-level (luidspreker) ingangen. Ideaal voor op open zee, boot, het zwembad of de spa.


Bent u geintresseerd in een Spa? Dan bent u ook van harte welkom in onze nieuwe showroom vlak onder Rotterdam (Brielle). Hier kunt u vele modellen bekijken, waaronder de nieuwste Artesian Dove Canyon, erin zitten en testen, en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van al onze modellen. 

Artesian Spas showroom (graag op afspraak)
Seggelant-west 7B
3237 MJ Vierpolders (Brielle)

Bel: 0181-700221 of stuur een email naar wellness@ewell.nl voor een afspraak.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier