Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

Aquatic AV AQ-CD-4B stereo

 
Artikel 3 van 6
 
 
AQ-CD-4B WPA.100.004.0
 
 
€ 329,95
Bestel (€ 329,95)

AQ-CD-4B

artikelnr:
WPA.100.004.0
Prijs per stuk
€ 329,95
(€ 272,69 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

De AQ-CD-4B CD Media Center is een hoogwaardige, robuuste en duurzame waterdichte stereo en cd-speler. Speelt CD en MP3-discs, plus u kunt uw iPhone of iPod aan sluiten via de AQ-USBIP-6-kabel (meegeleverd) of USB-apparaten via de USB-ingang aansluiting.

Te bedienen via bedieningspaneel aan de voorkant of via draadlozen en bekabelde afstandsbediening (niet meegeleverd).

De waterdichte AQ-CD-4B beschikt over een ingebouwde 288W versterker. Met aansluiting voor eventuele externe versterker (AQ-AD300.2) of actieve subwoorfer.

De 'Dual Zone / Dual Source' technologie maakt het mogelijk dat u buiten in de spa kan genieten van uw favorieten cd en in de woonkamer kan luisteren naar een van de FM radiozenders.

Zoals bij alle Aquatic AV waterdicht of marine stereo's is de AQ-CD-4B ontworpen en gebouwd om de zware omstandigheden in verband met gebruik op volle zee, boot, zwembad en spa-toepassingen te weerstaan.


Bent u geintresseerd in een Spa? Dan bent u ook van harte welkom in onze nieuwe showroom vlak onder Rotterdam (Brielle). Hier kunt u vele modellen bekijken, waaronder de nieuwste Artesian Dove Canyon, erin zitten en testen, en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van al onze modellen. 

Artesian Spas showroom (graag op afspraak)
Seggelant-west 7B
3237 MJ Vierpolders (Brielle)

Bel: 0181-700221 of stuur een email naar wellness@ewell.nl voor een afspraak.

Extra informatie
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier