Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

Aquatic AV AQ-RF-3FB Afstandsbediening

 
Artikel 2 van 8
 
 
AQ-RF-3FB WPA.500.003.0
 
 
€ 169,94
Bestel (€ 169,94)

AQ-RF-3FB

artikelnr:
WPA.500.003.0
Prijs per stuk
€ 169,94
(€ 140,45 excl. btw )
Verzendkosten: € 0,00 (Nederland)
Omschrijving

De AQ-RF-3FB is de draadloze afstandsbediening voor de 3-serie waterdichte stereo-installaties, zoals AQ-IP-3B. Dankzij het gebruik van radiofrequenties hoeft u de afstandsbediening niet direct te richten op de stereo. Waardoor u lekker kunt blijven genieten.

De afstandbediening heeft een LCD-scherm waarop (indien beschikbaar) de naam van het gespeelde nummer te zien is. Voor extra gebruiksgemak monteert u de waterdichte afstandbediening op een vlakke ondergrond, bijvoorbeeld op de zijkant van de spa.


Bent u geintresseerd in een Spa? Dan bent u ook van harte welkom in onze nieuwe showroom vlak onder Rotterdam (Brielle). Hier kunt u vele modellen bekijken, waaronder de nieuwste Artesian Dove Canyon, erin zitten en testen, en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van al onze modellen. 

Artesian Spas showroom (graag op afspraak)
Seggelant-west 7B
3237 MJ Vierpolders (Brielle)

Bel: 0181-700221 of stuur een email naar wellness@ewell.nl voor een afspraak.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier