Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

Spa Balancer Ultrashock

 
Artikel 3 van 8
 
 
Spa Balancer Ultrashock 1 liter SPAWR.0001
 
 
€ 46,90
Bestel (€ 46,90)

Spa Balancer Ultrashock 1 liter

artikelnr:
SPAWR.0001
Prijs per stuk
€ 46,90
(€ 38,76 excl. btw )
Uit voorraad leverbaar
_
Levertijd:
1-3 werkdagen
Verzendkosten: € 8,47 (Nederland)
Omschrijving

Wat is Spa balancer Ultrashock

UltraShock is een reinigingsmiddel op basis van actieve zuurstof. Het is vijf keer sterker dan chloor. UltraShock doodt kiemen, bacteriën en legionella op een betrouwbare manier. Ook Biofilm wordt door UltraShock vernietigd. 

Wanneer kunt u UltraShock Gebruiken?

  1. Na de eerste vulling van de spa.
  2. Als het water niet glashelder is.
  3. Als het water muf of onaangenaam ruikt.
  4. Als u slijmerige afzettingen op de kuip ziet.
  5. Als het water schuimt.
  6. Na een spafeestje, indien de verontreiniging te sterk wordt. Het is ook mogelijk om spa's uitsluitend met UltraShock te desinfecteren. Dit is bijvoorbeeld aan te bevelen voor hot tubs uit hout, zonder filterinstallatie.

Hoe voer ik een behandeling met UltraShock uit?

Voeg 100 tot 150 ml UltraShock per 1000 liter water toe aan het water. De hoeveelheid is afhankelijk van de vervuiling van de spa of hut tub. Laat de pomp een paar minuten lopen. Indien de verontreiniging de volgende dag niet verdwenen is, de behandeling met UltraShock herhalen. Als u SpaBalancer gebruikt, wacht dan met het toevoegen van SpaBalancer tot de concentratie van UltraShock op nul gekomen is. Gebruik SpaBalancer en UltraShock nooit tegelijkertijd. Beide middelen zouden elkaar neutraliseren.

Hoe meet ik UltraShock?

Hoewel UltraShock een reiniger is op basis van actieve zuurstof (chloor wordt als een substraat voor de actieve zuurstof gebruikt) kan u teststrips of testtabletten voor het meten van het chloorgehalte gebruiken. U dient de afgelezen waarde door drie te delen. Dan krijgt u de UltraShock concentratie in het water. 

Kan ik de spa gebruiken met UltraShock in het water?

De concentratie van UltraShock mag niet meer dan 5 mg/l (ppm/l) bedragen. Dan kunt gerust in de spa gaan. Als de concentratie hoger is, kan dit tot irritatie van de huid leiden

UltraShock als nabehandeling bij het reinigen van filters

UltraShock kan ook gebruikt worden voor de nabehandeling van filters. Het oxideert alle resterende vuil en kiemen en maakt de filter weer 100% vrij van bacteriën. Nadat u de filter een nacht in het reinigingsmiddel heeft gelaten, en daarna grondig heeft gespoeld, legt u de filter een nacht in een UltraShock oplossing. Neem daarvoor 25 ml UltraShock per 10 liter water. De filter moet volledig ondergedompeld zijn. De volgende dag spoelt u de filter grondig en laat hem drogen.

Extra reinigingsmiddelen voor problematische spa's, zoals Softub

Bij het gebruik van SpaBalancer zijn voldoende filtering (minimaal 6 uur per dag) en schone filters doorslaggevend voor succes. Bij sommige spa's, kunt u de filterlooptijd niet instellen. Dit kan leiden tot gladde afzettingen en troebelheid. In dit geval kunt u regelmatig, wanneer het nodig is, een behandeling met UltraShock doorvoeren.

SpaBalancer UltraShock als enige desinfectiemiddel

U kunt UltraShock ook als enige desinfectiemiddel, zonder SpaBalancer, gebruiken. Dit is vaak het geval in spa's zonder filtersysteem, zoals hot tubs uit hout. Voer na het gebruik van de spa 10 ml UltraShock per persoon aan het water toe (dus voor 3 personen 30 ml). Omdat UltraShock heeft geen nawerking heeft, moet u, wanneer u geen gebruik maakt van de spa, ten minste om de drie dagen 10 ml UltraShock aan het water toevoegen.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier