Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

AquaMarvel - chloorvrij - NIEUWE WATERBEHANDELING

 
Artikel 1 van 8
 
 
AquaSpaMarvel AquaSpaMarvel
 
 
€ 59,50
Bestel (€ 59,50)

AquaSpaMarvel

artikelnr:
AquaSpaMarvel
Prijs per stuk
€ 59,50
(€ 49,17 excl. btw )
Op bestelling leverbaar
Levertijd:
vraag naar levertijd
Verzendkosten: € 8,47 (Nederland)
Omschrijving

NIEUWE WATERBEHANDELING,

 

   AquaMarvel    Waterbehandeling

   https://youtu.be/UEfKj7WV2zY

Spa Marvel Water Treatment & Conditioner (Spa Marvel) is een milieuvriendelijk, enzymgebaseerd spa-waterbehandelingsproduct dat de behoefte aan veel van de chemicaliën die bij traditionele spa-waterbehandeling wordt gebruikt, kan verminderen en elimineren.

Vul de spa met water. Alvorens water aan de spa toe te voegen, laat het water 5 minuten door de slang gaan om schimmel en schimmel te ontdoen die in de slang kunnen ontstaan.

Verwarm het water tot de gewenste temperatuur. Voeg een volledige fles Spa Marvel Water Treatment toe aan alle baden tot 500 gallon (2000 liter).

GOED SCHUDDE voor gebruik

Zelfs in kleinere spa's, gebruik 1 volledige fles, aangezien uw badenbelasting per volume water meestal gelijk is aan, indien niet groter dan de grotere baden. (In een gloednieuwe spa, voeg een derde van een fles toe, de tweede derde in 30 dagen en de laatste derde in nog eens 30 dagen.) Soms als de Spa Marvel wordt toegevoegd, kan het worden gezien als witte strengen die in het water zijn gesuspendeerd. Dit is normaal en de Spa Marvel gaat in oplossing als het een kans heeft gehad om te circuleren.

Balance alkaliniteit (80-120) en dan pH (7.2-8.2) indien nodig. Het aanvaardbare bereik voor de pH bij het gebruik van Spa Marvel is veel groter dan bij het gebruik van traditionele spa-zorgproducten

Traditionele spa-behandelingsproducten werken het best bij specifieke waterhardheidsniveaus. Spa Marvel werkt op elk hardheidsniveau, en de keuze Spa Marvel verkiest zachter water over moeilijker water, maar het is niet nodig. Als uw bronwater zo zacht is dat het corrosief is en uw verwarmer en afdichtingen beschadigt, past u dan de hardheid aan met behulp van calciumhardness increaser volgens de richtlijnen van uw professionele spa-winkel.

Voor de beste resultaten raden wij u aan om 1 eetlepels (15 gram) chloor aan het spa water toe te voegen bij het opstarten en eenmaal per week. Bijvoorbeeld, als uw bad in een vakantiehuis is, voeg dan de chloor per week weer toe voordat u vertrekt en weer bij u terugkomt, ook al is het weken of maanden voordat u terugkeert naar de spa. Dit is zo'n klein beetje chloor dat u de aanwezigheid ervan niet opmerkt en het zal geen uitslag, irritaties, geuren of schadelijke badpakken veroorzaken.

Laat spa-water circuleren / filteren minimaal 6 uur per dag, en nog langer indien mogelijk.

Als u een hot tub of Softub®-merk heeft, of een ander type van circulatie / filterbad die 6 uur per dag niet circuleert, dan kan u bewolkt / wazig water ervaren. Als dit gebeurt, voeg 1 eetlepel (15 gram) chloor elke 3 dagen toe om te compenseren voor het gebrek aan circulatie. De fabrikant van Softub® brand spas adviseert dat granulair chloor wordt gebruikt in Softub® brand spas.

Maak de filters zoals nodig schoon met een product zoals Spa Marvel® Filter Cleaner

 

Een fles Spa Marvel® is genoeg voor drie maanden met regelmatig gebruik. Voeg elke 3 maanden gewoon een andere fles toe, en je kan maximaal een jaar zonder je water te veranderen. Hoewel u van harte welkom bent om uw water zo vaak te veranderen als u wilt, hoeft u het niet zo vaak te veranderen als u normaal gesproken zou willen. Omdat u niet super vervuilend bent, zal het water allerlei chemicaliën routinematig worden en De TDS (totaal opgeloste vaste stoffen) van het water neemt slechts marginaal toe

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier