Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

Spacover op maat | Model D | 3 ronde en 1 schuine hoek

 
Artikel 4 van 12

Spacover-cust MOD-D-Vierk-3 ronde-1 schuine hoek-bruin

artikelnr:
cov-mod-d-1005
Prijs per stuk
€ 125,01
(€ 103,31 excl. btw )
Per m2 a 1 stuks: € 125,01
Levertijd:
uit voorraad
Verzendkosten: € 35,01 (Nederland)
Spa cover maatwerk voor iedere spa of jaccuzzi. Hoge kwaliteit met goede isolatie tegen de scherpste prijs.
Getoonde prijs is vierkante meterprijs (m2).
Omschrijving

Ewell kan voor elk merk en model spa een passende en isolerende spa cover leveren. Voor goede pasvorm en de beste isolerende eigenschappen, moeten de maten van uw spa nauwkeurig opgemeten worden. Eenheden dienen in centimers opgegeven te worden, gemeten van de uiterste buitenranden van uw spa. Download onze inmeet hulp pagina's en print deze uit

 

 


Bent u geintresseerd in een Spa? Dan bent u ook van harte welkom in onze nieuwe showroom vlak onder Rotterdam (Brielle). Hier kunt u vele modellen bekijken, waaronder de nieuwste Artesian Dove Canyon, erin zitten en testen, en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van al onze modellen. 

Artesian Spas showroom (graag op afspraak)
Seggelant-west 7B
3237 MJ Vierpolders (Brielle)

Bel: 0181-700221 of stuur een email naar wellness@ewell.nl voor een afspraak.

Bestel uw maatwerk spacover

Bestel uw maatwerk spacover

Voer de gegevens in van uw spa cover

  • Spa meet gegevens

  • Optionele meet gegevens (indien benodigd)

  • Vouwlijn en rokhoogte

  • Uw gegevensExtra informatie

Onze Spa covers lopen tabs toe. Op de vouwlijn heeft de spacover een dikte van 13 cm, terwijl de rand een dikte van 10cm heeft. Hierdoor kan (regen)water makkelijk van de cover afvloeien. Op verzoek kunnen wij ook dikkere isolatielaag verwerken, wat de isolerende eigenschappen ten goede komt. Een goede isolerende kwaliteits spacover van Ewell verdiend zichzelf direct weer terug, gezien het energieverbruik lager is. En dat tegen een zeer scherpe aanschafprijs.

Elke cover is voorzien van 2 handvaten, 4 stuks klik-sluitingen en de isolerende pakking is vacuum geseald. Vacuum gesealde isolatiemateriaal is uniek in de branche, alleen exclusief verkrijgbaar bij Ewell. Hierdoor kan er water nooit binnendringen in de isolatielaag, wat de isolerende werking sterk kan beinvloeden. 

De binnenzijde zijn voorzien van strategisch geplaatse lekgaten, waarbij (condens)vocht uit de coverhoes kan lopen. Maatwerk covers worden altijd naar uw specificaties gemaakt, en vallen daarom buiten het retourrecht. Maatwerk covers hebben een levertijd van ca 6-10 weken.

Eigenschappen Spacover en meetadvies

Download onze inmeet hulp pagina's en print deze uit

 

Onze Spa covers lopen tabs toe. Op de vouwlijn heeft de spacover een dikte van 12 cm, terwijl de rand een dikte van 8cm heeft. Hierdoor kan (regen)water makkelijk van de cover afvloeien. Op verzoek kunnen wij ook dikkere isolatielaag verwerken, wat de isolerende eigenschappen ten goede komt. Een goede isolerende kwaliteits spacover van Ewell verdiend zichzelf direct weer terug, gezien het energieverbruik lager is. En dat tegen een zeer scherpe aanschafprijs.

Elke cover is voorzien van 2 handvaten, 4 stuks klik-sluitingen en de isolerende pakking is vacuum geseald. Vacuum gesealde isolatiemateriaal is uniek in de branche, alleen exclusief verkrijgbaar bij Ewell. Hierdoor kan er water nooit binnendringen in de isolatielaag, wat de isolerende werking sterk kan beinvloeden. De binnenzijde zijn voorzien van strategisch geplaatse lekgaten, waarbij (condens)vocht uit de coverhoes kan lopen.

Maatwerk covers worden altijd naar uw specificaties gemaakt, en vallen daarom buiten het retourrecht.
Maatwerk covers hebben een levertijd van ca 6-10 weken.

Bepalen van de vouwlijn

Bij een a-symetrisch model spa kunt u ook opgeven hoe de vouwlijn van de spacover moet lopen. Deze vouwlijn zal geheel afhankelijk zijn hoe u het bad geplaatst heeft, en hoe u de cover zou willen openklappen. In de model tekening wordt deze als (1) en (2) weergegeven.

Opmeten van een hoek radius

Spa modellen met een afgeronde hoeken, dient de radius opgegeven te worden van de rondingen.
Leg een recht stuk materiaal (bijvoorbeeld een waterpas) tegen de rand van de spa, en meet vervolgens de lengte vanaf de waterpas tot het einde van de kromming.

Rokhoogte

De rok van de spacover is de flap die doorloopt onder de isolerende deksel, die uw de cover op zijn plek houd, en de isolatiedeksel afsluit. Aan de cover rok wordt ook het sluitwerk gemonteerd. Standaard gaan wij uit van een rok van 13cm, maar ook deze is op iedere gewenste maat leverbaar.

 
Kleuren

Uw maatwerk spacover kan geleverd worden in diverse kleuren. Onderstaande kleur voorbeelden betreffen ons basisassortiment, maar op verzoek kunnen wij ook afwijkende kleuren leveren. Getoonde kleuren zijn slechts een indicatie.

Ewell Spa cover kleur Zwart Ewell Spa cover kleur grijs Ewell Spa cover kleur Bruin Ewell Spa cover kleur Wallnoot

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier