Mijn winkelwagen
Geen producten

Ewell Zwem spa

 
Artikel 7 van 7
 
 
Ewell Zwem spa EZSPA
 
 
MailEMAIL
De prijs van dit product geven wij op aanvraag. Klik op de enveloppe om een prijsopgaaf te ontvangen.

Ewell Zwem spa

artikelnr:
EZSPA
Uit voorraad leverbaar
_
Levertijd:
Op afspraak
Verzendkosten: € 650,00 (Nederland)
Omschrijving

Voel je fit met behulp van uw zwem spa van Ewell Energy & Wellness.
Zwemmen, roeien, (hard)lopen, stretchen of lekker ontspannen, niks is te gek in de zwembaden van Ewell Energy & Wellness. 

Prijs is inclusief tweedelige spacover t.w.v. €1500,-

Gezondheidsvoordelen van zwem spa!

Zwemmen

Zwemmen in zwemspaZwemmen is een van de meest inclusieve vormen van beweging, omdat het kan worden genoten door mensen van alle leeftijden en alle training niveaus. Het wordt beschouwd als de perfecte oefening van het lichaam, omdat het geen stress creëert op botten en gewrichten. Ook zorgt zwemmen in de zwem spa dat jij alle grote spiergroepen gebruikt, wat resulteert in verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, verbeterde bloedsomloop en verbetering van de algehele flexibiliteit.

 

Lopen, Joggen en hardlopen

Lopen in de zwem spaMet de riembevestiging (extra optie) voegt u een extra dimensie toe aan de trainingsopties van de zwem spa . Het drijfvermogen van het water zorgt voor een vrijwel gewichtloze omgeving, waardoor er een minimale belasting op gewrichten en botten is tijdens het lopen. Lopen tegen de stroming van het water verhoogt de snelheid van de verbranding van calorieën en het versterkt de spieren.   

 

 

 

Stretchen

Stretchen in de zwem spaVoor, tijdens en na alle trainingen is stretchen erg belangrijk voor het herstel van de spieren. De zijbalken in de zwem spa maken het uitrekken gemakkelijk en handig. Stretchen verbetert het bewegingsbereik van uw gewrichten. Een goed bewegingsbereik zorgt voor een betere balans. Stretchen verbeterd ook de bloedscirculatie, waardoor het herstel van de spieren zal versnellen.

 

 

 

Ontspanning en hydrotherapie

Ontspannen in de zwemspaDe voordelen van ontspanning zijn meer dan alleen een opgefriste geest en een verjongde geest. Wist u dat er belangrijke gezondheidsvoordelen zijn verbonden aan ontspanning? Het verminderen van stress, het verminderen of elimineren van slapeloosheid en het verbeteren van uw reactie op stress en depressie kan uw kansen op het ontwikkelen van bepaalde gezondheidsproblemen, zoals hartaandoeningen verminderen.

De hydrotherapie-elementen van warmte, drijfvermogen en massage werken samen om een ​​ervaring te creëren die zowel ontspannend is als helend voor lichaam en geest.

Hydrotherapie wordt het gemakkelijkst omschreven als het therapeutisch gebruik van water. Het wordt al eeuwenlang gebruikt en wordt tegenwoordig gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van spierpijn en gewrichtsblessures. Daarnaast wordt hydrotherapie gebruikt om stress te verlichten en een gevoel van welzijn te krijgen. 

Hydrotherapie is een eeuwenoude vorm van genezing en stressverlichting. Het is gebaseerd op drie eenvoudige principes: warmte, drijfvermogen en waterbeweging, of hydromassage. Warmte verwijdt de bloedvaten en verhoogt de bloedsomloop in het lichaam. Wij van Ewell Energy & Wellness zijn toegewijd aan het verbeteren van uw gezondheid, uw kwaliteit van leven en uw kostbare momenten van ontspanning.

Extra informatie

Afmetingen:

Lengte:            430 cm

Breedte:          225 cm

Hoogte:           147 cm

Waterdiepte:  138 cm

Zitplaatsen

2

Water inhoud

5800 liter

Droog gewicht

1150 KG

JETS:

Totaalaantal jets

33

3,5 inch Hydromassage jet

1

2 inch Hydromassage jet

27

1 inch circulatie jet

4

Super swim jet

1

ELEKTRONICA:

Pompen

6

0,5 HP Circulatiepomp

1

3 HP Zwem pomp

3

2 HP Hydro massage pomp

1

 

Heater / verwarming

3 KW

Besturingssysteem 

BALBOA

 

Ozonater

Ja

Ledverlichting

Ja

ISOLATIE:

Paneel isolatie

15 mm FOAM

Kuip isolatie 

25 mm PU FOAM

Spa cover

10 – 6 cm

EXTRA OPTIES:

Pompen op hoogte in plaats van op de bodem (handig voor onderhoud bij ingegraven zwemspa)

Extra isolatie

Hoge kwaliteit spacover 13-10 cm

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier