Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies
Mijn winkelwagen
Geen producten

Aquacheck Teststrips

 
Artikel 1 van 4
 
 
Aquacheck Teststrips geel spa.chl.30001
 
 
€ 17,40
Bestel (€ 17,40)

Aquacheck Teststrips geel

artikelnr:
spa.chl.30001
EAN:
090944012429
Prijs per stuk
€ 17,40
(€ 14,38 excl. btw )
Op bestelling leverbaar
Levertijd:
vraag naar levertijd
Verzendkosten: € 8,47 (Nederland)
De AquaChek Teststrips bevat 50 teststrips. Het is een gemakkelijke en snelle manier om de alkaliteit, chloor, pH en stabilisatie van je spa te meten.
Omschrijving

De AquaChek Teststrips bevat 50 teststrips. Het is een gemakkelijke en snelle manier om de alkaliteit, chloor, pH en stabilisatie van je spa te meten. 

Gebruiksaanwijzing AquaChek Teststrips 

Dompel een AquaChek teststrip in je spa water, voor ongeveer vijf seconden. Haal de teststrip uit het water en wacht vervolgens 15 seconden. Leg daarna de teststrip op de achterkant van de verpakking. Zo kun je de actuele waarden van het water gemakkelijk aflezen met de kleurenkaart. Test je water ongeveer vier keer per week.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier