Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 (0)782049366

Verberg menu  
Verberg menu  

BEL MIJ TERUG
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 (0)782049366

Verberg menu  
0 resultaten

Meer duurzame comfort

Ewell gelooft in 'Duurzaam & Comfortabel genieten van het leven' in alle luxe en zijn eenvoud. Want laten we eerlijk zijn, een beetje luxe kan soms best aangenaam zijn. Het veraangenamen van jeleefomgeving hoeft niet ten koste te gaan van het klimaat, integendeel...

Nog steeds grijpen we massaal naar verbranding van de laatste fossiele stoffen voor onze dagelijkse energie. Dit vinden wij onbegrijpelijk, gezien er tegenwoordig zoveel schitterende alternatieven zijn.
In rap tempo putten we de aarde uit en laten een donkergrijze erfenis achter. Ewell gelooft in eentoekomst waarbij levenscomfort en energie in balans zijn, waar comfort en enige luxe niet voor de rekening van onze kinderen zal komen.

Ewell energy werkt met hoogwaardige installaties, met op elkaar afgestemde componenten. De hoogste betrouwbaarheid, de hoogste opbrengst met de langste levensduur en de laagste degradatie. Hoe hoger de kwaliteit des te lager de kosten van gebruik .

Wij zijn pas tevreden, als u dat bent. Eerlijk in het voortraject, meedenkend in optimale oplossingen,vakkundig bij installatie en wij komen onze afspraken na. Dit hoeft u overigens niet van ons aante nemen; lees de reviews van onze klanten op Kiyoh, die ons gemiddeld met een 9.5 beoordelen.

Onze hoge kwaliteit infraroodpanelen stralen een heerlijke warmte uit, met een gevoelsbeleving zoals u dat kent van een doorbrekend zonnetje op een winterse dag. De infrarood panelen kunnen daarbij zelfs tot 40% goedkoper in gebruik zijn t.o.v. stoken op aardgas en werken uiteraard ook op de opgewekte stroom van onze zonnepanelen.

Een stralingsverwarming genereert infraroodstraling en is vergelijkbaar met het heerlijke gevoel van zonnewarmte. In tegenstelling tot conventionele verwarming verwarmen onze panelen niet de lucht, maar de omliggende gebieden die binnen het bereik van een panel bevinden. Fysieke materialen, wanden, vloeren, meubels, personen e.d. worden op zeer aangename temperaturen verwarmd.

Tijdens en na het opwarmen van deze fysieke materialen wordt de warmte weer vrijgegeven aan de ruimte. Dus daarna wordt de “lucht” in een ruimte verwarmd.

* Hier praten we over de 'normale' gasprijs van pre 2022, laat staan de besparing die u opdoet  tijdens de huidige gascrisis (!)

Het geeft ons veel voldoening met onze diensten en producten een steentje bij te kunnen dragen aan de toekomst van onze kinderen.

Maak een afspraak voor duurzaam comfort advies

VOLLEDIGE TEKST
Verberg menu  
Mijn account
Verberg menu  
Mijn winkelwagen
Geen producten