Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Ewell zonnepanelen installatie

Waar zit onze kracht?

Vanuit onze visie 'Focus op Rendement' zijn wij gaan onderzoeken met welke producten wij zoveel mogelijk rendement uit onze zonnepanelen installatie kunnen halen. Dit heeft geleidt tot onze slimme zonnepanelen. 

Slimme panelen
van Ewell

Ewell werkt met slimme zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen die paneel onafhankelijk hun eigen energie opbrengst doorgeven. 
Zou bijvoorbeeld 1 paneel tijdelijk in de schaduw staan, door een schoorsteen of boom, heeft dat geen enkele invloed op de opbrengst van uw andere panelen. U bent dus altijd verzekerd van een optimale opbrengst en rendement van al uw panelen.

Traditionele string-opstelling panelen

De traditionele string installatie kunt u min-of-meer vergelijken met de verlichting in uw kerstboom. De opbrengst van de panelen wordt gelijk getrokken aan het minst presterende paneel. Bij 1 paneel in de schaduw, met bijvoorbeeld 50% opbrengst, zullen alle andere aangesloten panelen ook slechts 50% rendement leveren. Tijdelijke schaduw is nog één ding, maar stelt u het effect voor als 1 van uw zonnepanelen defect lijkt te zijn.
 
Onze zonnepanelen installatie zorgen altijd voor een optimaal rendement. Dit zorgt voor een snellere terugverdientijd van uw zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een lange termijn aanschaf waar u voor 30 jaar of langer plezier van heeft.