Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Plugwise Stealth M

 
Artikel 8 van 8
 
 
Plugwise Stealth M 8718469270262
 
 
€ 50,51
Bestel (€ 50,51)

Plugwise Stealth M

artikelnr:
8718469270262
EAN:
8718469270262
Prijs per stuk
€ 50,51
(€ 41,74 excl. btw )
Uit voorraad leverbaar
_
Levertijd:
uit voorraad
Verzendkosten: € 8,47 (Nederland)
De Stealth M is een inbouwmodule voor het Plugwise netwerk die alleen meet en niet kan schakelen. Deze wordt vooral gebruikt voor het meten van uw zonnepanelen.
  • Onzichtbaar meten van de opbrengst van zonnepanelen (tot 16A)
  • Beschikt niet over een relais en kan niet schakelen, alleen meten
Omschrijving

Wat is het?
De Plugwise Stealth M is een inbouwmodule voor het onzichtbaar meten van de opbrengst van uw zonnepanelen. De Stealth M dient te worden ingebouwd en is geschikt voor aansluiting op uw zonnepanelen installatie tot 16A. De Stealth M is een uitbreiding op uw bestaande Plugwise netwerk.

Hoe werkt het?
De Stealth M wordt op uw Plugwise netwerk aangemeld en meet vervolgens de opbrengst van uw zonnepanelen installatie (tot 16A). De Stealth M beschikt niet over een relais en kan dus niet schakelen, alleen meten.

De Plugwise Stealth is specifiek bedoeld voor inbouw in apparaten of in een elektrische installatie. Inbouw van de Stealth dient door een erkend installateur uitgevoerd te worden volgens de lokale installatievoorschriften (zoals NEN 1010 of AREI).

Handleiding:

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier