Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Plugwise CoolDing

 
Artikel 3 van 8
 
 
Plugwise CoolDing PLUGW-COOLD
 
 
€ 149,00
Bestel (€ 149,00)

Plugwise CoolDing

artikelnr:
PLUGW-COOLD
EAN:
8718469271191
Prijs per stuk
€ 149,00
(€ 123,14 excl. btw )
Uit voorraad leverbaar
_
Levertijd:
uit voorraad
Verzendkosten: € 8,47 (Nederland)
CoolDing is een universele infrarood afstandsbediening voor infrarood aangestuurde apparatuur, waaronder bijvoorbeeld de airconditioner (HVAC). CoolDing kan de commando’s van de afstandsbediening opnemen en met behulp van de bijbehorende app weer afspelen.
  • Eenvoudige bediening (op afstand) vanaf uw smartphone of tablet
  • Werkt met ieder merk en type IR gestuurde airconditioner
  • Aansturing van meerdere CoolDings via één app
  • Altijd het gewenste binnenklimaat
  • Automatisch aan-/uitschakelen en temperatuur aanpassen
  • Meerdere commando's via één CoolDing aan te sturen
Omschrijving

Wat is het?
CoolDing is een universele afstandsbediening voor al uw infrarood aangestuurde apparatuur (waaronder bijvoorbeeld de airconditioner (HVAC)). CoolDing kan de signalen van de afstandsbediening opnemen en opslaan. Vervolgens kunt u deze afspelen via de CoolDing app op uw smartphone of tablet en zo de betreffende apparatuur overal vandaan bedienen. Ook kunt u heel eenvoudig een tijdschema instellen, zodat de airconditioner bijvoorbeeld automatisch aan- en uitschakelt. 

Hoe werkt het?
U sluit CoolDing aan via WiFi of LAN en op 230V. Het systeem is universeel inzetbaar, omdat de gebruiker zelf de commando’s van de afstandsbediening opneemt en benoemt. De gebruiker benoemt een commando op basis van naam en selectie van een icoon in de app. Vervolgens moet het infrarood signaal, wat normaal gesproken van de afstandsbediening naar de airconditioning wordt gestuurd, worden opgenomen met CoolDing. Na het opslaan van het commando kan de gebruiker dit signaal via de app inschakelen en het apparaat aansturen. 

In een tijdschema kan een aangemaakt commando worden afgespeeld. De verschillende commando’s kunnen elkaar tot 5 minuten opvolgen. Het geselecteerde commando zal ingeschakeld blijven totdat er sprake is van een nieuw commando in het tijdschema of wanneer het tijdschema wordt overstemd door een handmatige selectie van een commando in de app.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier