Om u nog beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies
Geen probleem
Liever niet
Onze cookies

Zonnepanelen collectief inkopen?

Een van de meest gestelde vragen is of wij meedoen met collectieve verkoopacties voor zonnepanelen via gemeente of andere initiatieven? Het antwoord is: Nee, dat doen wij niet.

Dit heeft te maken dat wij de beste oplossing willen leveren en rekening houden met individuele situatie en wensen.

Het einddoel van deze collectieve acties liggen voor namelijk bij een zo laag mogelijke eindprijs. De kleur, merk en type zonnepanelen worden vaak voor de klant gekozen. Hierbij wordt er niet naar de situatie en wensen van de individuele klant gekeken. U wilt zwarte zonnepanelen, helaas voor deze actie is er voor blauwe gekozen.

Juist bij zonnestroomsystemen zijn er veel verschillen. De ligging van het huis, de dakhellingshoek en eventuele schaduw spelen een belangrijke rol bij het maken van keuzes. Alles is maatwerk. Ook uw persoonlijke keuze in budget, kwaliteit en zelfs status speelt een rol bij het maken van een keuze.

Onze calculatie is een berekening vanuit de kostprijs. Wanneer wij efficiënter kunnen werken door gelijktijdig te installeren berekenen wij dit door aan de klant. Onze calculatie is erg scherp. Veel voordeel is er hierdoor niet te behalen. Wij zorgen voor een goede oplossing voor de klant, dit levert op termijn een beter rendement.